Beate Langemeijer

Na een lange periode als (kinder)fysiotherapeut, kreeg ik de wens om me meer te richten op de psychische achtergrond van klachten om, naast methodisch en rationeel, meer volgens mijn intuïtie en gevoel te kunnen werken.

BeateIk volgde de post-HBO opleiding Haptotherapie in Doorn (diploma 2004) en diverse aanvullende cursussen: zoals kinderhaptotherapie, haptotherapie bij puberstraumaverwerking, psychopathologie. Ook deed ik workshops op het gebied van psychosomatiek en communicatie: slaaptraining, HSP-coach (omgaan met hooggevoeligheid), bekkenbodemklachten bij kinderen, ontspanning, psychosomatische klachten, omgaan met overdracht, geweldloze communicatie en familieopstellingen. Daarnaast volgde ik cursussen voor mijn eigen ontwikkeling: emotioneel lichaamswerk, rationeel emotieve training (RET), transpersoonlijke therapie, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. 

Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Ik werk op 2 locaties: in het Gezondheidscentrum Villapark3 in Rotterdam en in de Heistraat 8 in Hoogerheide (bij Bergen op Zoom).  

Haptotherapie stimuleert emotionele groei in verbinding met elkaar. Het doet me goed om me te blijven ontwikkelen en daarin ook anderen te kunnen en mogen begeleiden. 

                                       Haptotherapie is voor mij:

                                             De hand die je even toesteekt,

                                                    of die je toegestoken wordt,

                                                          bij het beklimmen van een pittige berg

                                                                en je daarbij samen verwonderen

                                                                      over dat wat je tegenkomt

 

Als GZ-haptotherapeut ben ik lid van de Vereniging voor Haptotherapeuten: nr. 413A.

BIG-geregistreerd nr. 19034290604.
Kamer van Koophandel: 24463580.
AGB-zorgverlener: 90036180,
AGB-praktijk: 90014986