Ervaringen

Cliënte, 38 jr: Haptotherapie is mezelf gunnen... ik kom bij Beate wanneer ik voel dat het nodig is! Mijn APK... weer terug komen bij mezelf. Samen met de haptotherapeut lukt het mij weer te voelen, te ontspannen, los te laten en vooral om in mijn kracht te staan. Door mijn werk binnen de geestelijke gezondheidzorg krijg ik met veel emoties en gevoelens van anderen te maken. Soms voel ik, dat ik vast loop en dan ga ik weer naar haar. Daar kan wel 2 jaar tussen zitten, maar het is gelijk goed als ik binnen kom. De attitude van de therapeut bepaalt grotendeels het succes van de therapie. Beate helpt mij thuis te komen in mijn lichaam en daar ben ik haar dankbaar voor.

How do you spell love? You don't spell it, you feel itCliënte, 26 jr: Ik voel me als een slak, die haar voelhorens niet meer uit durft te steken. Liever veilig in mijn huisje…. Haptotherapie geeft me het vertrouwen om toch weer te gaan voelen.

Cliënte, 64 jr: Beate, ik wil je hartelijk danken voor al je hulp in een moeilijke periode. Ik had te veel en te hard gewerkt. Ik was in die tijd vaak licht in mijn hoofd, waardoor ik onzeker werd en het lastig vond om naar buiten te gaan. Jij leerde me door gesprekken en een rustgevende massage, gecombineerd met oefeningen, weer vertrouwen te krijgen. Jij liet me inzien dat ik op tijd rust moet nemen, niet alle verantwoordelijkheid van iedereen op mijn schouders moet nemen en dat ik,naast werken en zorgen, ook leuke dingen moet doen. Wat bij mij ook heeft geholpen, is dat je heel praktische adviezen geeft en helemaal niet zweverig bent.

Cliënt, 16 jr: Haptotherapie was voor mij een ontzettende hulp. Beate is een hele lieve, wijze en kalme vrouw, die heel veel veiligheid uitstraalt. Tijdens haptotherapie los je jouw problemen op door te praten, maar ook door dingen (oefeningen) te doen. Het fijne is dat het ook gedeeltelijk aan jou ligt wat je gaat doen. Beate wist bij mij perfect aan te voelen wat ik op dat moment nodig had. Het mooiste van haptotherapie voor mij is dat jouw problemen niet voor je worden opgelost, maar je lost ze zelf op. Dus achteraf heb je er nog steeds wat aan. Je hebt dan geleerd zelf je problemen op te lossen en dat maakt je een sterker mens. Beate, ik vond het jammer dat ik weg kon. Dank je wel!